Det goda samtalet den 5 november

”Det måste bli annat av” sa Bergström, Eklund och Lannerdahl, och lade grunden till den moderna nykterhetsrörelsen.

En berättelse om hur tre organisationer under loppet av några år blev den dominerande kraften bland de svenska folkrörelserna. Bertil Lindberg delar med sig av sin rika kunskap. Kom, ställ frågor och delta i samtalet.

Torsdagen den 5 november 2015 kl.18.30 IOGT-NTO gården, Klara Södra Kyrkogata 20 i Stockholm. Vi serverar kaffe och te, smörgåsar till självkostnadspris. Anmäl dig senast den 2 november till Bertil Lindberg berlindberg@gmail.com eller 08 631 05 63. Glöm inte att beställa en smörgås om du önskar det!

Arrangeras i samarbete med NBV. Se gärna Facebook-eventet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.